Irma Pahlman

  • Irma

  • Olen hyvinkääläinen vuodesta 2000. Toistakymmentä vuotta kävin Helsingissä töissä, kunnes vuonna 2013 siirryin työhön Hyvinkäälle. Toimin liiketalouden ja juridiikka yliopettajana Laurea ammattikorkeakoulussa.
  • Lisäksi olen lakiasiaintoimistoa pitävä sivutoiminen yrittäjä ja senior advisor/Almgren & Sankamo Lakiasiaintoimistot Kotka-Kouvola-Helsinki.

Koulutus

Olen koulutukseltani oikeustieteen tohtori, varatuomari ja MBA (brittiläinen liiketalouden ja johtamisen korkeakoulututkinto).

Kokemus

Minulla on monipuolinen juristin ura: lainvalmistelukokemus ministeriössä ja kolmikannassa, toimiminen tuomarin tehtävissä tuomioistuimessa ja asianajokokemus lakiasiantoimistoyrittäjänä. Lisäksi olen toiminut merkittävissä edunvalvontatehtävissä.

Oikeustieteellinen kirjallinen tuotantoni on laaja. Olen opettanut juridiikkaa sekä yliopistoissa että korkeakouluissa ja luennoinut vuosien ajan sekä kotimaassa että ulkomailla. Olen saanut olla arvostettu sosiaali- ja terveydenhuollon juridiikan asiantuntija, luennoitsija sekä alan tietokirjailija.

Luottamustehtävät

Hyvinkään kaupunginvaltuusto,  valtuuston puheenjohtaja

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, valtuuston puheenjohtaja

Uudenmaan liitto, hallituksen jäsen

Kuuma-johtokunta, jäsen

Hyvinkään Yrittäjät ry, hallituksen jäsen

Hyvinkään yrittäjät, naisjaosto puheenjohtaja 2019

Hyvinkään Ponteva ry, hallituksen puheenjohtaja